Troeptrimmen

In de bossen waar we spelen, ligt vaak ook troep. Zullen we op zoek gaan naar spullen die niet in het bos thuishoren? 

Met een emmertje en een vuilniszak speuren we de bosgrond langs, glasscherven en sigarettenpeuken laten we liggen… de kinderen die meedoen vinden vooral schatten: knoopjes, restjes touw, gekleurde papiertjes… jongensbroekzakken vol…

Helaas, tot het maken van iets moois zijn we deze middag niet gekomen, maar dit stukje bos ziet er na onze strooptocht zeker schoner uit !!!

‘Troeptrimmen of strandjutten, afval selectief gebruiken om mooie dingen te maken, M was erbij en hij attendeert me er verschillende keren op in de weken die volgen dat we nog steeds iets moeten maken met wat we toen gevonden hadden…

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *