Aanbod op Maat

Ik creëer een workshop graag op maat, dus ben blij met een specifieke vraag…
zodat elke workshop een uniek karakter krijgt,
— voor 2- 4 jarigen: ‘het Theaterklasje of Kinderyoga”;
— voor 4-12 jarigen: ‘DramaDansExpressie/Verhalenkoffer/Kinderyoga’
— voor ieder die met kinderen werkt  ‘Prentenboek’

Wat doe ik, wat wil ik bereiken met kinderen?
— Ik stimuleer het fantasiespel.
— Ik stimuleer het fysieke spel en de motorische ontwikkeling.
— Ik werk aan de taalvaardigheid en het vermogen tot verbaal/non-verbaal communiceren.
— Ik werk aan de sociale vaardigheid.
— Ik zet aan tot bewegen en beleven met voelsprieten naar binnen en naar buiten gericht.
— Ik probeer kinderen de ruimte en tijd te geven om zich veilig te voelen in de groep.

Ik werk graag aan het beginpunt van het creatieve proces: een inspirerend aanbod doen, om zo nieuwsgierig te worden en op ontdekkingstocht te gaan met elkaar… De weg die we afleggen is ervaringsgericht, een persoonlijk groeiproces is het resultaat. Je leert oplossingen creëren en vindt zelfvertrouwen, je leert samen te werken en te communiceren.  Ik probeer het vuur aan te houden en speel mee. Ik leid het proces, want ik bied de bouwstenen aan, en het resultaat is ‘die voldoening te ervaren van samen onvoorwaardelijk spelplezier te hebben en samen creatief te zijn…’

Ik werk met de kinderen niet aan een theatervoorstelling of eindproduct.